Oops...
Slider with alias demo not found.

R 0 to R 8,500,000

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Posted by support on 13th November 2021
0

Det är bara avbildningar , dvs installation av nyare Windows som det är problem med. Jag vill påstå att jag och mina anhöriga haft otur och att det inte handlar om att vi rotat runt och förstört filer mm. Det kan vara samma fel eftersom två av datorerna har exakt samma innehåll. En av datorerna var förmodligen för gammal men det gick att installera och använda den. Den är nu skrotat eftersom den var långsam.

varför har Windows ett register

Jag väntar bara på någon som kommer med den verkliga lösningen på problemet. Ditt problem var ju inte relaterat till reklamen för det programmet, där finns förslag på lösningar längre ner på sidan. Är nästa grej att ladda ner och köra “Hard-disk Sentinel”. Jag gjorde så och hårddisken fick betyget “Excellent” eller liknande. Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

Windows fungerar väldigt bra så jag är tveksam om jag vill göra en sådan återställning. Om det skiter sig och jag måste göra en nyinstallation förlorar jag alla viktiga program jag har.

  • Image finns alltså men dism har inte access till att använda den.
  • Är nästa grej att ladda ner och köra “Hard-disk Sentinel”.
  • Hittade även andra texter https://windll.com/sv/dll/rad-game-tools-inc/binkw32 som menade just antivirus och då inte bara stoppa det utan av installera det.

Mer om det finns att läsa tidigare i denna tråd. De uppdaterades aldrig mer för att inte hamna is amma situation igen. Jag skall testa igen med att avinstallera Comodo och stänga av det inbyggda virusprogrammet (såg i en av länkarna att också den kan hindra dism.exe att jobba). De första två datorerna fick UEFI/BIOS förstört efter första installationen av Windows 10.

Problem Kring Uppgradering, Installation Och Aktivering Av Windows 10

De startade om hela tiden tills man drog ur kontakten. På Inet sade de då att det kommer in personer varje dag med fel efter installation av Windows 10. Jag har testat med att avinstallera virusprogrammet utan skillnad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compare Listings